Απωλεια Βαρους

Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός όσον αφορά στις ανάγκες του στην απώλεια βάρους. Για το λόγο αυτό στο Nutrition Therapy προτεραιότητά μας είναι να εντοπίσουμε τις δικές σας προσωπικές ανάγκες και να δημιουργήσουμε μαζί σας ένα σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση των δικών σας προβλημάτων βάρους και με τον τρόπο που είναι κατάλληλος για εσάς.

Όλα τα προγράμματα για απώλεια βάρους σχεδιάζονται με επιστημονική βάση ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια τους ενώ η μια μέθοδος μπορεί να συνδυαστεί με την άλλη.

MWL_description.png

Στο Nutrition Therapy, τα ιατρικά προγράμματα Eurodiet εφαρμόζονται από την καρδιολόγο Dr Καλλιρόη Κουρέα σε συνεργασία με την κλινική διαιτολόγο με ειδικότητα στην ρύθμιση βάρους Όλγα Κουνάρη, RDN με σκοπό να σας βοηθήσουμε να χάσετε βάρος με γρήγορο & ασφαλή τρόπο, να αντιμετωπίσετε ένα μεγάλο αριθμό προβλημάτων υγείας και να διατήρησετε το αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου.

Τα άκρως αποτελεσματικά ιατρικά προγράμματα απώλειας βάρους Eurodiet, ήδη σε εφαρμογή σε περισσότερες από 20 χώρες, αποτελούν τη μοναδική διατροφική μέθοδο με στενή ιατρική παρακολούθηση. Βασίζονται σε μια εύκολη, πλήρη & καταρτισμένη με επιστημονική μέθοδο προσέγγιση και απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα ατόμων (υπέρβαρων, παχύσαρκων, διαβητικών, με μεταβολικό σύνδρομο και άλλα συνακόλουθα της παχυσαρκίας νοσήματα).

nc_description3

Με τη μέθοδο Nutrition Coaching η πιστοποιημένη κλινική διαιτολόγος Όλγα Κουνάρη, RDN θα  σας δείξει ένα νέο τρόπο να δείτε τη διατροφή και τον τρόπο ζωής σας. 

Η διατροφική καθοδήγηση Nutrition Coaching, αποτελεί την πιο υψηλού επιπέδου διατροφική μέθοδο, ορόσημο στον τομέα της ρύθμισης του βάρους καθώς βασίζεται στη φιλοσοφία της αλλαγής του τρόπου ζωής. Η υψηλή εξατομίκευση & αποτελεσματικότητα της μεθόδου μπορεί να παρέχει ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις λύση στα διατροφικά τους προβλήματα. Βασικό εργαλείο της μεθόδου είναι η προσέγγιση Mindful Eating ή αλλιώς «συνειδητή διατροφή».

Στο Nutrition Therapy η αλλαγή του σώματος, του βάρους και της υγείας σας είναι πολύ πιο κοντά από ότι φαντάζεστε.