Ιατρικο προγραμμα

Με τη μέθοδο Eurodiet και την καθοδήγηση της επιστημονικής ομάδας του Nutrition Therapy, χάνετε άμεσα κιλά και λίπος.

Η επιστημονική μας ομάδα αποτελείται από την καρδιολόγο – συνεργαζόμενη γιατρό Eurodiet, Dr Καλλιρόη Κουρέα & την πιστοποιημένη κλινική διαιτολόγο με εξειδίκευση στην ρύθμιση βάρους Όλγα Κουνάρη, RDN.

mwlmain

Περιγραφή της μεθόδου

Η  Eurodiet προσφέρει μια νέα μέθοδο για τη συνολική διαχείριση του υπερβάλλοντος βάρους και της παχυσαρκίας. Κατά την αξιολόγησή σας θα χρησιμοποιηθούν μια σειρά καινοτόμων διαγνωστικών εργαλείων και ανάλογα με τις προσωπικές διατροφικές σας ανάγκες, τη σύνθεση του σώματός σας, τις διατροφικές σας συνήθειες, το επίπεδο κινητοποίησης σας και την ιατρική εκτίμηση από την υπεύθυνη γιατρό Dr Καλλιρόη Κουρέα, θα επιλεχθεί για εσάς μια από τις 4 φάσεις του προγράμματος.

MWLphases.png

Όλες οι φάσεις είναι εύκολες στην εφαρμογή τους. Ανάλογα με την αρχική φάση που θα επιλεχθεί για εσάς, το τυπικό μενού σας θα περιλαμβάνει έναν αριθμό από προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη και χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες (επιλογή από ένα πλήθος περισσότερων από 80 προϊόντων), καθώς επίσης και άλλα συνηθισμένα φαγητά.

Πλεονεκτήματα της μεθόδου

Πολύ περισσότερο από μια απλή δίαιτα η μέθοδος Eurodiet επιτρέπει το συνολικό επαναπρογραμματισμό της διατροφής σας υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων επαγγελματιών υγείας.

mwlbenefits

Καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος η επιστημονική μας ομάδα, θα είναι διαθέσιμη για:

  • να σας υποστηρίζει,
  • να σας βοηθάει να αποφεύγετε τις διατροφικές παγίδες,
  • να παρακολουθεί την ικανοποιητική εξέλιξη της απώλειας βάρους σας (διατήρηση της μυϊκής μάζας),
  • να αναλύει τους ψυχολογικούς παράγοντες που εμπλέκονται στη διαδικασία της απώλειας του βάρους και
  • να σας καθοδηγεί διατροφικά

ώστε να μπορέσετε να διατηρήσετε τις νεοαποκτηθείσες καλές διατροφικές συνήθειες (και το χαμηλότερο βάρος!) σε βάθος χρόνου.

Ιατρική παρακολούθηση

Η κετογονική διατροφή με στόχο την υψηλή λιπόλυση και την απώλεια βάρους, ενδέχεται να δημιουργήσει προβλήματα υγείας στον οργανισμό εφόσον δεν ληφθεί υπόψη το ιατρικό ιστορικό και η κατάσταση υγείας. Αυτός είναι ο λόγος που ιατρική αξιολόγηση & η στενή παρακολούθηση από έναν ειδικευμένο γιατρό είναι πολύ σημαντική.

Η μέθοδος Eurodiet, με τη σωστή ιατρική καθοδήγηση, εξασφαλίζει την επαρκή διατροφική πρόσληψη και τον πλήρη εφοδιασμό του οργανισμού, χωρίς ελλείψεις ή υπέρβασεις σε μακροθρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και απαραίτητα λιπαρά οξέα. Επιπλέον, οι προδιαγραφές σχεδιασμού των προϊόντων συμμορφώνονται με αυστηρά επιστημονικά κριτήρια, ανάλογα με το αν το προϊόν προορίζεται για χρήση από άτομα σε κετογονική φάση απώλειας.

Ψυχοσυμπεριφορικές παράμετροι

Μερικές φορές, χωρίς να το καταλάβουμε, αλλάζουμε τη διατροφική μας συμπεριφορά και τις συνήθειες μας, για να αντιμετωπίσουμε ορισμένα συναισθήματα. Το φαγητό, αντί για μια φυσιολογική απάντηση στην πείνα -όπως και θα έπρεπε να είναι- μπορεί να γίνει ένας τρόπος διαχείρισης συναισθημάτων, όπως είναι το άγχος ή η πλήξη. Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος απώλειας βάρους, η επιστημονική μας ομάδα θα σας παρέχει υποστήριξη, λαμβάνοντας υπόψιν τέτοιου τύπου κίνητρα και συναισθηματικούς παράγοντες.