Θεραπευτικη & ειδικη διατροφη

Θεραπευτική διατροφή

Η διατροφική θεραπεία, Medical Nutrition Therapy, μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των συμπτωμάτων & στον καλύτερο έλεγχο πληθώρας νοσημάτων.

MNTmain.png

Προστασία της καρδιάς: Η διατροφική θεραπεία που στοχεύει στην προστασία της καρδιάς είναι πολλά περισσότερα από μια δίαιτα χαμηλών λιπαρών. Στο Nutrition Therapy, σας παρέχουμε την πιο σύγχρονη γνώση και σας καθοδηγούμε βήμα-βημα ώστε να βελτιώσετε σημαντικά τις τιμές των λιπιδίων του αίματος (χοληστερόλη & τριγλυκερίδια) και να ελέγξετε καλύτερα την πιεσή σας.

Έλεγχος σακχάρου: Η διατροφική θεραπεία είναι ύψιστης σημασίας για όλους τους διαβητικούς αλλά και όσους έχουν άλλου τύπου διαταραχές με το σάκχαρό τους όπως υπερινσουλιναιμία ή αντίσταση στη γλυκόζη. Επιπλέον, στο Nutrition Therapy μπορούμε να σχεδιάσουμε θεραπευτική διατροφή για γυναίκες με πολυκυστικές ωοθήκες που δυσκολεύονται να μείνουν έγκυες ή/ και βρίσκονται υπό αγωγή με μετφορμίνη (glucophage).

Καλύτερη λειτουργία του γαστρεντερικού: Στο Nutrition Therapy, σας προτείνουμε τα κατάλληλα τρόφιμα & συμπληρώματα ώστε να βελτιώσετε τα συμπτώματα παθήσεων του γαστρεντερικού όπως φουσκώματα, ενοχλήσεις από το στομάχι ή το έντερο, δυσκοιλιότητα.

.

Φυτοφαγική διατροφή

Όσοι ακολουθούν φυτοφαγική διατροφή, vegetarians ή vegans, είναι σημαντικό να γνωρίζουν τους τρόπους που μπορούν να κάνουν τη διατροφή τους πλήρη & θρεπτική. Στο Νutrition Therapy, σας παρέχουμε έγκυρη καθοδήγηση προκειμένου να ακολουθήσετε μια ισορροπημένη & νόστιμη  φυτοφαγική διατροφή.

Διατροφή για εγκυμοσύνη & θηλασμό

Η διατροφή κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης & του θηλασμού είναι ιδιαίτερα σημαντική τόσο για την υγιή ανάπτυξη του μωρού όσο και για την ίδια τη μητέρα. Η σημασία της διατροφής κατά την εγκυμοσύνη είναι ιδιαίτερα μεγάλη τόσο κατά αρχικά όσο και κατά τα τελικά στάδια. Επιπλεόν, οι γυναίκες που σχεδιάζουν μια εγκυμοσύνη μπορούν να οφεληθούν ιδιαίτερα εάν ξεκινήσουν να τρώνε ισορροπημένα πριν ακόμη μείνουν έγκυες. Στο Nutrition Therapy, σχεδιάζουμε μαζί σας την κατάλληλη διατροφή για την περίοδο της εγκυμοσύνης & του θηλασμού προκειμένου να εξασφλιστεί η καλύτερη ανάπτυξη του μωρού σας και παράλληλα να ρυθμιστεί το βάρος σας με τον καλύτερο τρόπο.